Astazi, 28 nov.2019, elevii  Școlii  Gimnaziale” Constantin Brancoveanu”, Calarasi au participat la activitatea intitulata “A venit, a venit toamna !” alaturi de cadrele didactice din cadrul Comisiei Metodice Limba si Comunicare.

 În aceasta  activitate, au fost implicați elevii claselor V - VIII, coordonati  de prof. Moldoveanu Carmen, prof. Diaconita Elena, prof. Barneata Lavinia si prof. Radu Constantin.

Toamna este anotimpul multor schimbări în natură, dar și în viața copiilor care pășesc pentru prima dată pragul școlii. A fost o ocazie buna pentru noi de a ne cunoaște mai bine, dar și pentru a demonstra, încă de la început, că va fi un an rodnic cu multe proiecte și rezultate pe măsură.

Anotimpul toamna, prin schimbările variate şi ritmice ale naturii, cât şi prin bogăţia de elemente specifice activităţii umane, asigură cadrul propice de stimulare a curiozităţii copiilor, de incitare la explorare şi exersare.

Cu acest prilej, copiii au recitat poezii indragite de ei cu tema “toamna”, atat in limba romana, cat si in limba engleza, au prezentat propriile creatii literare si plastice (poezii, compuneri, desene, tablouri, colaje), au interpretat cantece si s-au bucurat de bogatiile toamnei, pe care le-au prezentat sub forma unor aranjamente florale, cosulete cu fructe si legume etc.