Programul IMPACT - Fundatia Noi Orizonturi

Scoala noastra este parte a familiei IMPACT din anul 2011, anul in care s-a constituit clubul de initiativa comunitara I*m Pact. In acest club s-au inscris, cu entuziasm si cu dorinta  de ,,a face”, douazeci de elevi care sunt coordonati, in calitate de lideri facilitatori, de prof. Ungureanu Elena si prof. Diaconita Elena.

In cadrul programului Impact care se deruleaza in scoala noastra am realizat, cu succes, in anii anteriori,  proiectele:

-,,Scoala 9 e de 10”, in urma caruia am primit finantare pentru amenajarea parculetului din fata scolii-

-„ Azi schimbam fata scolii, maine schimbam lumea”, prin care am realizat activitati care au avut ca scop decorarea scolii cu tablouri realizate de elevi-

- „In dar, pentru mama” care a urmarit consolidarea relatiei scoala- familie-

- „Voce de copil” si „Toti pentru scoala, scoala pentru toti”, care au avut drept obiectiv, in urma activitatilor, achizitionarea unei statii de amplificare si a  unui videoproiector. Am obtinut, in cadrul aceluiasi program, finantarea unui proiect care  a imaginat realizarea unei scene in aer liber.

Mișcarea de tineri IMPACT ne arată o altă față a societății în care trăim - o societate implicată, activă, de succes – în care elevii identifică probleme reale din comunitate şi găsesc, prin proiecte de serviciu în folosul comunității, soluţii creative pentru rezolvarea lor.